Lalakon Sunda

BLOG tanpa hurup "ep"

Wilujeng

Kapelet ku WordPress Basa Sunda. Jadi weh … iseng, hayang nyobaan nyieun BLOG make basa sunda. Da disebut pinter sunda oge hanteu, tapi … asa leuwih enakeun dibanding make basa Indonesia.

Sagala rupa nu ditulis didieu … cuma iseng-iseng. Make bahasa sa aya na. Punten weh lamun aya nu salah-salah mah.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s